Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Anita Printet Kjole

Mønstret kappekjole med god vidde. Kjolen har lange ermer med elastikk nederst, utagbar underkjole og V hals med liten rynkekrage og knyting i front. Kjolen har rygglengde 96 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Rosa: Spiced Coral Rosa: Spiced Coral
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Mønstret kappekjole med god vidde. Kjolen har lange ermer med elastikk nederst, utagbar underkjole og V hals med liten rynkekrage og knyting i front. Kjolen har rygglengde 96 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: MQF
  Artikkelnummer: 7242079

  Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon5

  Vaskes med tilsvarende farger.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.