Gå til innhold

Appoline Kjole

Feminin kjole med rund hals i behagelig viskoseblanding med stretch. Den anvendelige kjolen har skjult glidelåsåpning i sidesøm, lang erm, dekorative pyntesømmer i front og en lett innsvinget passform. Liten gullfarget metallogo nederst og lengde fra nakken og ned: 104cm. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
999,-
Velg størrelse:
 • Feminin kjole med rund hals i behagelig viskoseblanding med stretch. Den anvendelige kjolen har skjult glidelåsåpning i sidesøm, lang erm, dekorative pyntesømmer i front og en lett innsvinget passform. Liten gullfarget metallogo nederst og lengde fra nakken og ned: 104cm. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 48% viskose, 48% polyester, 4% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7241656

  Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.