Gå til innhold

Fri frakt hele november!
Gratis levering på døren

Ariel Skjørt

Behagelig skjørt i myk viskose. Skjørtet har sydd omslagsdel og feminin kappe langs kanten. Elastikk i livet bak og glidelås i siden. Skjørtet er 67 cm langt i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Blå: Provence Blå: Provence Grønn: Green Milieu Grønn: Green Milieu Rosa: Carmine Rose Rosa: Carmine Rose
299,- før 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt hele november!

Levering på døren

30 dager returrett

 • Behagelig skjørt i myk viskose. Skjørtet har sydd omslagsdel og feminin kappe langs kanten. Elastikk i livet bak og glidelås i siden. Skjørtet er 67 cm langt i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: GIV
  Artikkelnummer: 7243405

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan blekes

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.