Gå til innhold
Nå får du -50-70% på ALLE salgsvarer fra Jean Paul
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Dakota Kjole

Lekker mønstret midikjole i mykt stoff med godt fall, rund hals og vide ballongermer med elastikk nederst. Kjolen har integrert underkjole, har elastikk i livet og skjørt med god vidde. Kjolen har rygglengde 126 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Grønn: Green Milieu Grønn: Green Milieu
389,- før 1 299,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker mønstret midikjole i mykt stoff med godt fall, rund hals og vide ballongermer med elastikk nederst. Kjolen har integrert underkjole, har elastikk i livet og skjørt med god vidde. Kjolen har rygglengde 126 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: GIV
  Artikkelnummer: 7243378

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.