Gå til innhold

Farrah Kjole

Midi kjole i delikat mønster med rund halsåpning med små legg rundt  og splitt og knapp i nakken. Kjolen er foret,  har elastikk i livet  og nederst på ermene. Lengde 106 cm i str 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
449,- før 1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Midi kjole i delikat mønster med rund halsåpning med små legg rundt  og splitt og knapp i nakken. Kjolen er foret,  har elastikk i livet  og nederst på ermene. Lengde 106 cm i str 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% Viskose
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7239238

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.