Gå til innhold
Nå får du -50-70% på ALLE salgsvarer fra Jean Paul
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Fleurine Kjole

Feminin prikkete kjole med v-utringing og liten erm i behagelig materiale. Den fine kjolen har skjult glidelåsåpning i siden, rynkedetaljer foran og bak i midjen og er svakt utskrådd med fint fall fra livet og ned. Rygglengde 110 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
899,- før 1 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Feminin prikkete kjole med v-utringing og liten erm i behagelig materiale. Den fine kjolen har skjult glidelåsåpning i siden, rynkedetaljer foran og bak i midjen og er svakt utskrådd med fint fall fra livet og ned. Rygglengde 110 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7242946

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.