Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

June Kjole

Komfortabel knelang viskosekjole med V-ringing og fine sømdetaljer. Knapping i front. Kjolen har ermer med liten mansjett og knapp, snøring i livet samt vidde og god fall i skjørtet. Lengde 102 cm i str 38. Les mer

Velg farge
Blå: Vintage Indigo Blå: Vintage Indigo
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel knelang viskosekjole med V-ringing og fine sømdetaljer. Knapping i front. Kjolen har ermer med liten mansjett og knapp, snøring i livet samt vidde og god fall i skjørtet. Lengde 102 cm i str 38.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: ENC
  Artikkelnummer: 7236245

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.