Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Leonie Kjole

Elegant blondekjole med lange ermer med liten puff og innsvingt liv. Kjolen er foret i kroppen, har en liten blondekrage, glidelås i ryggen og skjørt med litt vidde. Les mer

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black Svart: Black Svart: Black
1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Elegant blondekjole med lange ermer med liten puff og innsvingt liv. Kjolen er foret i kroppen, har en liten blondekrage, glidelås i ryggen og skjørt med litt vidde.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7240926

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.