Gå til innhold
Nå får du -50-70% på ALLE salgsvarer fra Jean Paul
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Luna Blondekjole

Kortermet kjole i delikat myk blonde med rund hals, matchende fôr og dekorative blondebånd i front og rundt halsen. Kjolen lukkes bak med splitt og knapp i nakken og skjult glidelås. Skjørtet har vidde og lengde ca til kneet. Kjolen har rygglengde 100 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Blå: Colony Blue Blå: Colony Blue
599,- før 1 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kortermet kjole i delikat myk blonde med rund hals, matchende fôr og dekorative blondebånd i front og rundt halsen. Kjolen lukkes bak med splitt og knapp i nakken og skjult glidelås. Skjørtet har vidde og lengde ca til kneet. Kjolen har rygglengde 100 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 81% polyamid, 19% bomull
  Fargekode: ECG
  Artikkelnummer: 7243347

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.