Gå til innhold
Nå får du -50-70% på ALLE salgsvarer fra Jean Paul
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Maddie Kjole

Feminin strikkekjole med ulike lekre strukturer. Kjolen er i en behagelig viskoseblanding, har rund hals og smal hvit kontraststripe langs nederkant og på ermet. Figurnær passform med utskrådd skjørt og rygglengde 95 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
649,- før 1 299,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Feminin strikkekjole med ulike lekre strukturer. Kjolen er i en behagelig viskoseblanding, har rund hals og smal hvit kontraststripe langs nederkant og på ermet. Figurnær passform med utskrådd skjørt og rygglengde 95 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 72% viskose, 28% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7242929

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.