Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Pierette Merino Kjole

Finstrikket kjole i myk og lett merinoull. Kjolen har halvhøy ribbestrikket hals og smal vrangbord på ermet og nederst. Liten gullfarget metalllogo nede til venstre. Ledig passform som passer de aller fleste. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Finstrikket kjole i myk og lett merinoull. Kjolen har halvhøy ribbestrikket hals og smal vrangbord på ermet og nederst. Liten gullfarget metalllogo nede til venstre. Ledig passform som passer de aller fleste. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% merinoull
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7240103

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.