Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Eleve 3

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White Brun: Taupe Brun: Taupe
399,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Sommerlig sko med snøring og platåsåle. Skoen har overdel i kraftig tekstil, polstret innersåle og kraftig hvit yttersåle i vulkanisert gummi for god komfort. Tricolore logoflagg på hælkappe. Les mer

 • Sommerlig sko med snøring og platåsåle. Skoen har overdel i kraftig tekstil, polstret innersåle og kraftig hvit yttersåle i vulkanisert gummi for god komfort. Tricolore logoflagg på hælkappe.

  Materialer: Overdel i kraftig bomull
  Fargekode: 606
  Artikkelnummer: 7246720

  Tørkes av med fuktig klut

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.