Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Boho Veske

Romslig foret strandveske i flettet strå med vevde håndtak og fine dekordetaljer. Vesken har innvendig glidelåslomme og kan lukkes både med knyting og glidelås. vesken er 45 cm vid på toppen og 30 cm høy. Mer

Velg farge
Brun: String Brun: String
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Romslig foret strandveske i flettet strå med vevde håndtak og fine dekordetaljer. Vesken har innvendig glidelåslomme og kan lukkes både med knyting og glidelås. vesken er 45 cm vid på toppen og 30 cm høy.

  Materialer: 100% strå
  Fargekode: I5B
  Artikkelnummer: 7238050

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.