Gå til innhold

Constance Lue

Klassisk ribbestrikket beanie i myk ullblanding med oppbrett. Den behagelige luen kommer i friske farger og har diskré gullfarget metalllogo i front. Les mer

Velg farge
Rød: Tigerlily Rød: Tigerlily Rosa: Fairy Tale Rosa: Fairy Tale
279,- før 399,-
Velg størrelse:
 • Klassisk ribbestrikket beanie i myk ullblanding med oppbrett. Den behagelige luen kommer i friske farger og har diskré gullfarget metalllogo i front.

  Materialer: 50% ull, 50% akryl
  Fargekode: MZ1
  Artikkelnummer: 7241848

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Må ikke vris


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.