Gå til innhold

Diana Skinnveske

Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme, liten dusk, og skulderrem. Vesken er i preget  skinn, er foret og har en liten innvendig lomme med kortlommer. Les mer

Velg farge
Gul: Ochre Gul: Ochre Svart: Black Svart: Black Blå: Majolica Blue Blå: Majolica Blue Rosa: Dry Rose Rosa: Dry Rose
699,-
Velg størrelse:
 • Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme, liten dusk, og skulderrem. Vesken er i preget  skinn, er foret og har en liten innvendig lomme med kortlommer.

  Materialer: 100% lær
  Fargekode: A9L
  Artikkelnummer: 7239169

  Tåler ikke vask.

  100% lær av ku. Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.