Gå til innhold

Flore Headband

Mykt og lett strikket pannebånd i mohairblanding. Pannebåndet har en omslagsdetalj foran og diskré sølvfarget metallogo nede på siden.  Les mer

Velg farge
Brun: Tannin Brun: Tannin Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Tofu Hvit: Tofu
244,- før 349,-
Velg størrelse:
 • Mykt og lett strikket pannebånd i mohairblanding. Pannebåndet har en omslagsdetalj foran og diskré sølvfarget metallogo nede på siden. 

  Materialer: 49% akryl, 26% nylon, 25% mohair
  Fargekode: AFA
  Artikkelnummer: 7238801

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.