Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Alain Knit Jeans

5-lommers smalere jeans med stretch for økt komfort og passform. Buksen har et lys vasket uttrykk, kontrastdetaljer, gylf med glidelås og knapp øverst. Blå skinnbadge med logo bak i livet. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og ekstra smale ben for de som ønsker en smal silhuett. Kvalitet: 10.8 OZ strikket denim i en mellomblå indigo innfarging med god elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med vaskede slitasjeeffekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 31/34. Les mer

Velg farge
DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Super Stonewashed +
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • 5-lommers smalere jeans med stretch for økt komfort og passform. Buksen har et lys vasket uttrykk, kontrastdetaljer, gylf med glidelås og knapp øverst. Blå skinnbadge med logo bak i livet. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og ekstra smale ben for de som ønsker en smal silhuett. Kvalitet: 10.8 OZ strikket denim i en mellomblå indigo innfarging med god elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med vaskede slitasjeeffekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 31/34.

  Materialer: 57% bomull, 27% polyester, 14% rayon og 2% spandex
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7241701

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.