Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Portland Comfort Blk.Blk.Stretch Jeans

Velg farge
Svart: Garmentwashed Svart: Garmentwashed
799,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
27
28
29
30
31
32
33
34
36
38
40
42
44
46
48
50
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk 5-lommers jeans med et nedtonet vasket uttrykk for de fleste anledninger. Buksen har nøytrale detaljer og sort logobadge i livet bak. Passform: Normal setevidde, livhøyde og smale ben som passer de som vil ha en smalere silhuett. Kvalitet: 11,75 OZ sort denim med komfortabel elastisitet. Vask: Sort grunnfarge i en lettvasket prosess. Les mer

 • Klassisk 5-lommers jeans med et nedtonet vasket uttrykk for de fleste anledninger. Buksen har nøytrale detaljer og sort logobadge i livet bak. Passform: Normal setevidde, livhøyde og smale ben som passer de som vil ha en smalere silhuett. Kvalitet: 11,75 OZ sort denim med komfortabel elastisitet. Vask: Sort grunnfarge i en lettvasket prosess.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: D03
  Artikkelnummer: 7239517

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 100,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.