Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Slim Steve Grey Stretch

5-lommers jeans i regular slim fit passform med normal livhøyde og smale ben. Fotvidde 35 cm i størrelse 33. Jeansen er i en lys grå denim kvalitet med lett coating og behagelig elastisitet. Gylf med glidelås. Les mer

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
28
29
30
31
32
33
34
36
38
 • 5-lommers jeans i regular slim fit passform med normal livhøyde og smale ben. Fotvidde 35 cm i størrelse 33. Jeansen er i en lys grå denim kvalitet med lett coating og behagelig elastisitet. Gylf med glidelås.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: D03
  Artikkelnummer: 7238748

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.