Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Dion Genser

Lekker to-tonet strukturgenser med halvhøy ribkrage og glidelås ned til brystet. Strikkegenseren er i 100% bomull, har fine detaljer inne i nakken, brodert logo på brystet og vrangbord nederst og på ermet. Vevet tricolore flagg i sidesøm Les mer

Velg farge
Blå: True Navy Blå: True Navy Grønn: Dusky Green Grønn: Dusky Green Grå: Tornado Grå: Tornado
359,- før 1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker to-tonet strukturgenser med halvhøy ribkrage og glidelås ned til brystet. Strikkegenseren er i 100% bomull, har fine detaljer inne i nakken, brodert logo på brystet og vrangbord nederst og på ermet. Vevet tricolore flagg i sidesøm

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: IFH
  Artikkelnummer: 7245079

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.