Gå til innhold

Maddison Cardigan

Klassisk cardigan i 100% bomull med fin struktur og halvhøy krage. Jakken lukkes i front med glidelås, har brodert ton i ton logo på brystet og ribbestrikket kant nederst, i halsen og på ermet. Mer

Velg farge
Brun: Falcon Brun: Falcon Blå: Estate Blue Blå: Estate Blue
799,-
Velg størrelse:
 • Klassisk cardigan i 100% bomull med fin struktur og halvhøy krage. Jakken lukkes i front med glidelås, har brodert ton i ton logo på brystet og ribbestrikket kant nederst, i halsen og på ermet.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: AN9
  Artikkelnummer: 7241980

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.