Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Tristian Grandad

Komfortabel bestefarstrøye i myk og behagelig bomull og modal blanding. Bestefarstrøyen har knappestolpe i front, innvendig tape i nakken og liten logobadge på ermet. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
399,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel bestefarstrøye i myk og behagelig bomull og modal blanding. Bestefarstrøyen har knappestolpe i front, innvendig tape i nakken og liten logobadge på ermet. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 70% bomull, 30% Modal
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7245043

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.