Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Visp Crewneck Genser

Mønsterstrikket genser i retrostil. Genseren er i behagelig ull med innslag av nylon, har rund hals, ribbestrikkede vrangborder og liten filtbadge på ermet. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
599,- før 1 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Mønsterstrikket genser i retrostil. Genseren er i behagelig ull med innslag av nylon, har rund hals, ribbestrikkede vrangborder og liten filtbadge på ermet. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 80% ull, 20% nylon
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7245148

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.