Gå til innhold

Aritzo Parka

Urban vindtett og vanntett parkas med god isolering og fast justerbar hette. Jakken puster, lukkes foran med glidelås og knapper, har komfortabel skjult ribkant nederst på ermet og mange praktiske lommer; to gode lommer foran med side og toppåpning, en vertikal brystlomme og en lomme på ermet med  tapet glidelås. Metallogobadge på overarm og lengde til rett under setet. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
2 999,-
Velg størrelse:
 • Urban vindtett og vanntett parkas med god isolering og fast justerbar hette. Jakken puster, lukkes foran med glidelås og knapper, har komfortabel skjult ribkant nederst på ermet og mange praktiske lommer; to gode lommer foran med side og toppåpning, en vertikal brystlomme og en lomme på ermet med  tapet glidelås. Metallogobadge på overarm og lengde til rett under setet.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7239396

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.