Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

DENNE HELGEN | FRI FRAKT

Burlington Jakke

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
1 274,- før 1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Varm og god ytterjakke med vatterlng og lett vannavstøtende ytterstoff. Jakken har hette, matt svart 2 way glidelås i front, skjulte trykknapper i stolpe og innvendig ribmansjett i ermet. Rett passform med god lengde og en logo badge på venstre erm. To skråstilte frontlommer med glidelås og innvendig mykt fôr, og en vertikal innerlomme med glidelås. Les mer

Mer info

Mer info

Varm og god ytterjakke med vatterlng og lett vannavstøtende ytterstoff. Jakken har hette, matt svart 2 way glidelås i front, skjulte trykknapper i stolpe og innvendig ribmansjett i ermet. Rett passform med god lengde og en logo badge på venstre erm. To skråstilte frontlommer med glidelås og innvendig mykt fôr, og en vertikal innerlomme med glidelås.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: EMU
Artikkelnummer: 7247778

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Ikke bruk tøymykner.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler