Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Levering på døren! Handle for over 600,- og få fri frakt.

Durham Jakke

Velg farge
Blå: Insignia Blue Blå: Insignia Blue Blå: Navy Blå: Navy
509,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lett vattert fritidsjakke i lett og mykt yttermateriale med kontrastfarget fôr og 2 innerlommer hvorav en med glidelås og en med knapp. Jakken har krage med rib på innsiden og elastisk ribkant i på ermet, og på kanten nederst. Liten lomme med badge på venstre erm, og gode glidelåslommer. Lukkes med metallglidelås. Utvendig nakkehempe og lufting under armen. Normal passform. Les mer

 • Mer info

  Lett vattert fritidsjakke i lett og mykt yttermateriale med kontrastfarget fôr og 2 innerlommer hvorav en med glidelås og en med knapp. Jakken har krage med rib på innsiden og elastisk ribkant i på ermet, og på kanten nederst. Liten lomme med badge på venstre erm, og gode glidelåslommer. Lukkes med metallglidelås. Utvendig nakkehempe og lufting under armen. Normal passform.

  Materialer: 100% Nylon
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7246341

  Vask og vedlikehold

  Finvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.