Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt t.o.m 24.oktober

 

 

Lombardy jakke

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
509,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt t.o.m 24.oktober

Levering på døren

30 dager returrett

Detaljerik jakke i kraftig nylonstoff med vannavstøtende coating på innsiden. Jakken har integrert hette i kragen, matchende fôr, brystlommer med logotrykknapp, vertikale frontlommer med glidelås og lukkes i front med glidelås og logotrykknapper. Metall eyelets under ermet for lufting. Innvendig har jakken 2 innerlommer med glidelås, og regulerbar midje. Regulerbar mansjett på ermet og liten logobadge. Normal passform Les mer

 • Mer info

  Detaljerik jakke i kraftig nylonstoff med vannavstøtende coating på innsiden. Jakken har integrert hette i kragen, matchende fôr, brystlommer med logotrykknapp, vertikale frontlommer med glidelås og lukkes i front med glidelås og logotrykknapper. Metall eyelets under ermet for lufting. Innvendig har jakken 2 innerlommer med glidelås, og regulerbar midje. Regulerbar mansjett på ermet og liten logobadge. Normal passform

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7245786

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.