Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Aspen Pysjbukse

Komfortabel rutet pysjamasbukse i myk børstet bomull. Buksen har elastikk og snøring i livet, stikklommer i sidene og rette ben. Les mer

Velg farge
Blå: Limoges Blå: Limoges Rød: Burnt Brick Rød: Burnt Brick
299,-
Velg størrelse:
 • Komfortabel rutet pysjamasbukse i myk børstet bomull. Buksen har elastikk og snøring i livet, stikklommer i sidene og rette ben.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: K3X
  Artikkelnummer: 7240964

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.