Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Eton fine wool plain

Velg farge
Blå: Blue Blå: Blue Grå: Antrasit Grå: Antrasit Svart: Black Svart: Black
119,-

Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Eksklusiv ullsokk, passer like godt til dress som til hverdags. Sokken er strikket med 200 nåler, som gir et jevn og flott utseende. Håndsydd tåsøm for komfort. En av våre bestselgere. God kvalitet, klassisk og moderne design og fornøyde føtter. Les mer

 • Mer info

  Eksklusiv ullsokk, passer like godt til dress som til hverdags. Sokken er strikket med 200 nåler, som gir et jevn og flott utseende. Håndsydd tåsøm for komfort. En av våre bestselgere. God kvalitet, klassisk og moderne design og fornøyde føtter.

  Materialer: 80% ull (Richter), 17% polyamid og 3% elastan
  Fargekode: 707
  Artikkelnummer: 7247303

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.