Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Emile Skjorte - Regular Fit

Klassisk smalstripet poplinskjorte i lettstelt 100% bomull med button-down krage og brodert logo på brystet. Skjorten har stolpe med lyse knapper, fint kontraststoff inni nakken og under mansjett som er justerbar med splitt og to knapper. Praktisk tricolore opphengshempe og Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue
799,-
Velg størrelse:
 • Klassisk smalstripet poplinskjorte i lettstelt 100% bomull med button-down krage og brodert logo på brystet. Skjorten har stolpe med lyse knapper, fint kontraststoff inni nakken og under mansjett som er justerbar med splitt og to knapper. Praktisk tricolore opphengshempe og Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EN3
  Artikkelnummer: 7241946

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.