Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Hans Skjorte- Regular fit

Skjorte i myk babycord med button down krage og regular passform. Skjorten har knappestolpe, lyse knapper, ett lite ton i ton broderi på brystet, og regulerbar mansjett med to knapper og splitt. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
999,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Skjorte i myk babycord med button down krage og regular passform. Skjorten har knappestolpe, lyse knapper, ett lite ton i ton broderi på brystet, og regulerbar mansjett med to knapper og splitt. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7245224

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.