Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Lucas Skjorte - Regular Fit

Skjorte med dempet struktureffekt og kontraststoff på albuene, inne i kragen og i mansjettene. Skjorten har button down krage, ett lite broderi i kontrastfarge på brystet, regulerbar mansjett med knapp og splitt, og lyse knapper. Regular fit. Les mer

Velg farge
Blå: Riverside Blå: Riverside
299,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Skjorte med dempet struktureffekt og kontraststoff på albuene, inne i kragen og i mansjettene. Skjorten har button down krage, ett lite broderi i kontrastfarge på brystet, regulerbar mansjett med knapp og splitt, og lyse knapper. Regular fit.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EOT
  Artikkelnummer: 7245222

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.