Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Peretti Skjorte - Regular Fit

Klassisk skjorte i fin strukturvev med button down krage og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Skjorten har matchende broderi på brystet og enkel knappestolpe med ton i ton knapper. Wrinkle free. Regular fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
549,- før 1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk skjorte i fin strukturvev med button down krage og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Skjorten har matchende broderi på brystet og enkel knappestolpe med ton i ton knapper. Wrinkle free. Regular fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7245215

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.