Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Ray Oxfordskjorte

Klassisk oxfordskjorte med button-down krage, lyse knapper og ett lite broderi i kontrastfarge på brystet. Skjorten har ett smalt bånd i kontrastfarge inne i kragen. Normal passform med fold i ryggen. Les mer

Velg farge
Blå: True Blue Blå: True Blue
239,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk oxfordskjorte med button-down krage, lyse knapper og ett lite broderi i kontrastfarge på brystet. Skjorten har ett smalt bånd i kontrastfarge inne i kragen. Normal passform med fold i ryggen.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EHG
  Artikkelnummer: 7245444

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.