Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Calgary 2 Tøffel

Komfortabel og slitesterk tøffel med god demping i innersålen. Denne slip-on modellen er praktisk og har sklisikker såle i gummi. Pultab bak. Les mer

Velg farge
Blå: Blue Blå: Blue
599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel og slitesterk tøffel med god demping i innersålen. Denne slip-on modellen er praktisk og har sklisikker såle i gummi. Pultab bak.

  Materialer: Tekstil - Gummi
  Fargekode: 400
  Artikkelnummer: 7241020

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.