Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Chelsea Boots

Chelsea boots i semsket skinn med grovmønstret gummisåle. Elastikk på sidene og pulltab både bak og foran gjør skoen lett å ta av og på. En anvendelig klassiker som passer til de fleste anledninger. Les mer

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown
1 199,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Chelsea boots i semsket skinn med grovmønstret gummisåle. Elastikk på sidene og pulltab både bak og foran gjør skoen lett å ta av og på. En anvendelig klassiker som passer til de fleste anledninger.

  Materialer: Semsket skinn
  Fargekode: 600
  Artikkelnummer: 7245606

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.