Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Redford 2-Pack Boxer

Velg farge
Grå: Stone Grey Melange Grå: Stone Grey Melange Blå: Night Sky Blå: Night Sky
299,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

2-pack boxer i behagelig bomullsstretch. Boxeren har god passform og komfortabel elastikk i livet. Den blå 2-packen inneholder en mellomblå og en mørkeblå boxer, og den grå inneholder en mellomblå og en grå boxer. Les mer

 • 2-pack boxer i behagelig bomullsstretch. Boxeren har god passform og komfortabel elastikk i livet. Den blå 2-packen inneholder en mellomblå og en mørkeblå boxer, og den grå inneholder en mellomblå og en grå boxer.

  Materialer: 95% bomull, 5% elastan
  Fargekode: IFA
  Artikkelnummer: 7222271

  Normal maskinvask maks 60º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.