Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Star Bamboo Boxershorts

Myk og komfortabel 2 pack boxershorts med høy andel av bambus som har fukttransporterende egenskaper, og oppleves svært behagelig. Boxeren kommer i 2 pack med en ensfarget og en mønstret variant. Ekstra myk elastikk i livet og god passform. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Grønn: Guc Deep Depths Grønn: Guc Deep Depths Rød: Burnt Brick Rød: Burnt Brick
149,- før 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Myk og komfortabel 2 pack boxershorts med høy andel av bambus som har fukttransporterende egenskaper, og oppleves svært behagelig. Boxeren kommer i 2 pack med en ensfarget og en mønstret variant. Ekstra myk elastikk i livet og god passform.

  Materialer: 65% bambus, 30% bomull og 5% elastan
  Fargekode: GUC
  Artikkelnummer: 7244968

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.