Gå til innhold

Fri frakt hele november!
Gratis levering på døren

Levering & frakt

Nedenfor finner du informasjon om frakt og levering.

På grunn av den pågående COVID-19 situasjonen, kan det forekomme noen forsinkelser på våre leveranser. Vi jobber iherdig for å opprettholde våre oppgitte leveringstider, men det kan forekomme forsinkelser fra våre leverandører og/eller speditører. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre og håper på forståelse for dette.

 

Vi leverer til alle adresser i Norge unntatt Svalbard og Jan Mayen. Du vil motta pakken din 2-4 virkedager etter mottatt bestilling.

Ved høytider som Black Friday og julehandel kan normal leveringstid avvike noe.

Etter at vi har mottatt ordren din, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Når pakken sendes fra vårt lager vil du få beskjed om dette, og du vil motta en e-post fra PostNord med sporingsnummer. For sporing av pakken anbefaler vi å gå inn på www.postnord.no eller ved å sjekke PostNords sporingsapp. Vil du ikke laste ned appen, finnes den samme tjenesten selvfølgelig på pc-en. Gå til Pakkesporing.

Hvis ordren ikke er hentet etter 14 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

 

Pris og leveringsmåte:

  • Mypack Collect - Du henter pakken på utleveringssted. Fri frakt hele november!
  • Hent i butikk - Gratis levering til nærmeste MATCH-butikk
  • Levering på døren - Fri frakt hele november!