Gå til innhold

Fri frakt hele november!
Gratis levering på døren

4 bukser som gjør livet litt mer komfortabelt

Oppdaterer garderoben med sesongens mest anvendelige og behagelige bukser og jeans til herre.

PORTLAND

Comfort stretch jeans

Portland Comfort Stretch jeans har en smalere silhuett og passer deg som ønsker en slim buksemodell. Jeansen har normal livhøyde og en komfortabel stretch kvalitet.

SHOP NÅ
Smal jeans til herre fra Mario Conti
FORLI

Struktur & Printet Chinos

Dette er vår bestselger! Ikke rart da den kommer i en behagelig bomullsstretch som passer de fleste menn. Chinosen har en normal passform, samtidig som den beholder det smale og moderne utseende. Chinosen kommer i flere farger og modeller.

SHOP NÅ
FORLI STRUKTUR CHINOS
Alain

Stretch Jeans

Alain Jeans har en ekstra god stretch kvalitet, som gjør at den smale passformen både er behagelig og fleksibel. En jeans med normal livhøyde og ekstra smale ben for de som ønsker en smal silhuett. Jeansen kommer i flere farger.

SHOP NÅ
Smal jeans fra Jean Paul til herre
CHRISTER

Struktur Chinos

Leter du etter en bukse uten smale ben, så er Christer chinos en favoritt!  Modellen har et behagelig mykt stoff, normal passform, rette ben og en form som passer de fleste. Chinosen kommer i flere farger og modeller, slik at du enkelt kan finne din favoritt.

SHOP NÅ
Chinos til herre
5 tips som gjør at buksene dine får lengre levetid
  1. Vask buksene dine sjeldnere. Hyppig vask av buksene fører til at fibrene i stoffet slites raskere, fargen vil falme fortere og buksen vil etter hvert miste passformen.

  2. Vreng buksen før vask. På denne måten vil fargen bevares lengre, og man reduserer sjansen for lyse striper på buksen.

  3. Velg et skånsomt vaskemiddel og hold deg til 30 til 40 grader.

  4. Unngå skyllemiddel. Skyllemiddel vil slite fibrene og elastanen i buksen som over tid vil gjøre at buksen kan risikere å få hull og miste stretcheffekten.

  5. Putt aldri jeansen din i en tørketrommel. Vreng buksen tilbake og la den lufttørke.Se vårt utvalg av jeans-
og buksemodeller til herre