Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Levering på døren! Handle for over 600,- og få fri frakt.

Dunjakke fra Va Vite og Redford

Her er overgangsjakken som holder deg varm året rundt

Den allsidige dunjakken eller overgangsjakken går aldri av moten og er et perfekt alternativ i overgangsperioden mellom høst og vinter, eller vinter og vår.

Velg modellen som passer deg best
Overgangsjakken er en tynnere modell av den klassiske dunjakken og finnes i mange ulike modeller og kvaliteter. En modell med dun kan være å foretrekke dersom du ønsker å bruke jakken for å holde deg varm, mens en vattert jakke kan være perfekt til aktive dager.

match-ytterjakker-dunjakker-jakkekampanje.jpg

Dunjakken er like praktisk å bruke alene eller som et ekstra varmende lag under frakken eller kåpen nå som det blir kaldere ute.

Alle våre overgangsjakker til dame og herre er fôret med 90% dun og 10% fjær, og er et perfekt alternativ i overgangsperioden gjennom alle de 4 årstidene vi har i Norge.

Va Vite

Amanda dunjakke

Amanda er vår bestselger fra Va Vite. En lett, lun ytterjakke i dun 90/10 dun med feminin passform. Jakken har avtagbar hette som er perfekt når du ønsker å benytte jakken som et ekstra varmende lag under kåpen.

SHOP NÅ
Amanda Dunjakke Petrol
Redford

Vermont

En luftig og lett dunjakke som er det perfekte valget i sesongoverganger. Jakken har fôr og kule sømdetaljer i kontrastfarge, samt logobadge på varmen. Innerkragen er laget i myk jersey og passer like godt til hverdags og aktivite dager.

SHOP NÅ
Vermont dunjakke

 

 

Se vårt utvalg av jakker til dame og herre

Se også