Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15.januar
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få julegavene levert på døren!
Fri frakt når du handler over 600,-

Stretch jeans for alle som elsker komfort

Oppdater garderoben med sesongens jeans i stretch. Enten om du liker highwaist, skinny, straight, cropped eller flare – så har vi jeansen for deg.

Høsten er en perfekt tid for å oppdater buksegarderoben, men før du går til innkjøp av nye jeans er det er par ting du bør ha i bakhodet.

Hvordan kjøpe riktig jeans?

  1. For å vite hvilken størrelse du skal ha, bør du vite hvilken størrelse du bruker i en jeans uten stretch. En stretchbukse inneholder mellom 2-7% elastisitet og dersom buksen inneholder mer enn 5%, anbefaler vi at du går ned en størrelse sammenlignet med hva du vanligvis bruker.
    Er du usikker, klikk hjem 2 størrelser- vi har gratis retur, slik at du enkelt kan finne den perfekte jeansen for deg.

  2. Pass på at jeansen ikke sitter for stramt. Dersom den sitter for stramt, vil fibrene slites raskere, og kan derfor rakne.

  3. Velg riktig mengde med stretch – som passer deg best. Med 7% elastan eller elastisitet vil buksen føles ut som en tights, men hvis du velger en med 2%, vil du oppnå mer hold-in effekt.
Våre bestselgere
SABINE

CROPPED, FLARED, REGULAR & ZIP

Sabine jeans har en eksklusiv stretch kvalitet, som gjør at den smale passformen både er behagelig og fleksibel. En klassisk jeans med normal midje, smale ben og god stretch. Finnes i flere modeller og farger.

SHOP NÅ
Sabine jeans, smal stretch jeans fra Jean Paul med normal livhøyde.
INE

HIGHWAIST WIDE LEG

En jeans med hold-in effekt som fremhever kroppsfasongen på en flatterende måte. Modellen har et behagelig mykt stoff, smal passform og et høyt liv – som gjør at den er like fin til hverdags, som fest!

SHOP NÅ
stretch jeans til dame fra Jean Paul
SOPHIA

HIGHWAIST, REGULAR, CROPPED, STRAIGHT, FLARED, WIDE & CURVY

Sophia jeans er vår bestselger! Ikke rart, da den kommer i en fantastisk stretch som tilpasser seg perfekt etter kroppen. Med ulike lengder, modeller og farger finner du garantert din favoritt. For vi kan love deg - at dette er jeansen du vil elske. Nå har vi også lansert en curvy modell - se den her.

SHOP NÅ
Jeans til dame, fra Va Vite
PARIS

SLIM FIT JEANS

Paris jeans har god stretch, normal livhøyde og et tøyelig stoff som opprettholder fasongen. En jeans som skaper et nytt nivå av komfort og hold. Jeansen kommer i flere farger.

SHOP NÅ
Jeans til dame, fra Marie Philippe
KINSLEY

WIDE CROPPED JEANS

Sikre deg sesongens nøkkelplagg. En stilsikker jeans med normal midje, behagelig passform og god stretch-kvalitet. Kinsley jeansen fra Donna har vide croppede ben og er en modell vi vil se mye av i motebildet denne sesongen.

KOMMER SNART
Lys moderne jeans fra Donna med vide og cropped ben

Se vårt utvalg av jeans & bukser til dame