Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Sophia Straight Jeans

Velg farge
Blå: Stonewashed Blå: Stonewashed
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Mellomblå steinvasket jeans med høyt liv. Buksen har blå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Innerbenlengde i str M er 77,5 cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: Smal setevidde med en tettsittende silhuett og rette ben fra lårene og ned. Fotvidde i str 33 er 18,5 cm. Materiale: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Les mer

 • Mer info

  Mellomblå steinvasket jeans med høyt liv. Buksen har blå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Innerbenlengde i str M er 77,5 cm. Lengden vil variere 1 cm opp og ned i størrelse. Passform: Smal setevidde med en tettsittende silhuett og rette ben fra lårene og ned. Fotvidde i str 33 er 18,5 cm. Materiale: 9.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet.

  Materialer: 92% bomull, 6%polyester, 2% elastan
  Fargekode: DAA
  Artikkelnummer: 7245929

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.