Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

DENNE HELGEN | FRI FRAKT

Danielle Jakke

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 274,- før 1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin jakke med lett 60 grams vattering og integrert hette. Jakken har sveisede tuneller og matchende elastisk ribstoff i sidepanel og på undererm. Jakken kommer i hvit med beige kontrastfôr, og i navy farge med korallrosa kontrastfôr. Jakken har innvendig tricolorefarget nakkehempe, glidelåslommer med logo og har en figurnær passform. Liten metallbadge på venstre erm. Modellen er 186 cm høy og bruker str S Les mer

  • Ikke på lager i Matchbutikker
Mer info

Mer info

Feminin jakke med lett 60 grams vattering og integrert hette. Jakken har sveisede tuneller og matchende elastisk ribstoff i sidepanel og på undererm. Jakken kommer i hvit med beige kontrastfôr, og i navy farge med korallrosa kontrastfôr. Jakken har innvendig tricolorefarget nakkehempe, glidelåslommer med logo og har en figurnær passform. Liten metallbadge på venstre erm. Modellen er 186 cm høy og bruker str S

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7245909

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Må ikke bløtlegges

Må ikke vris

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler