Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt t.o.m 24.oktober

 

 

Bianca dunjakke

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
2 249,- før 2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt t.o.m 24.oktober

Levering på døren

30 dager returrett

Lun dunjakke i 90/10 dun og fjær med god lengde. Kåpen har brede tuneller, elastikk nederst på ermene og avtagbar hette med snøring. Kåpen lukkes med glidelås og trykknapper og har glidelås i sidene for god bevegelighet. Skrå frontlommer med mykt fôr. Jakken er 118 cm lang i størrelse 38. Les mer

 • Mer info

  Lun dunjakke i 90/10 dun og fjær med god lengde. Kåpen har brede tuneller, elastikk nederst på ermene og avtagbar hette med snøring. Kåpen lukkes med glidelås og trykknapper og har glidelås i sidene for god bevegelighet. Skrå frontlommer med mykt fôr. Jakken er 118 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7247954

  Vask og vedlikehold

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Vattering 90% dun, 10% fjær. Lukk glidelåsen og vask med vrangen ut. Tørketromles på lav varme med tennisballer, rist jakken underveis for å jevne ut dunet.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.