Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt t.o.m 24.oktober

 

 

Elmira Kåpe

Velg farge
Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night
1 124,- før 1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt t.o.m 24.oktober

Levering på døren

30 dager returrett

Rutet kåpe i myk ullblandet kvalitet med mansjett og knapping på ermet. Kåpen har fôr, gode sidelommer, matchende knappelukning i front og brystlommer med klaff og knapp. Kåpen i skjortefasong har bærestykke med fold bak, og rundet avslutning nede. Kåpen er 110 cm lang i størrelse 38. Les mer

 • Mer info

  Rutet kåpe i myk ullblandet kvalitet med mansjett og knapping på ermet. Kåpen har fôr, gode sidelommer, matchende knappelukning i front og brystlommer med klaff og knapp. Kåpen i skjortefasong har bærestykke med fold bak, og rundet avslutning nede. Kåpen er 110 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 70% polyester, 30% ull
  Fargekode: GOU
  Artikkelnummer: 7247949

  Vask og vedlikehold

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.