Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Levering på døren! Handle for over 600,- og få fri frakt.

Margaret Dunkåpe

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
2 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin dunkåpe med fyll av 70/30 dun/fjær. Kåpen har hette med snøring, glidelås og knapping med trykknapper i front, innvendig elastisk mansjett i ermet, vertikale glidelåslommer foran og en innvendig lomme. Kåpen er 95 cm lang i størrelse 38. Les mer

 • Mer info

  Feminin dunkåpe med fyll av 70/30 dun/fjær. Kåpen har hette med snøring, glidelås og knapping med trykknapper i front, innvendig elastisk mansjett i ermet, vertikale glidelåslommer foran og en innvendig lomme. Kåpen er 95 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7247824

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Lukk glidelåsen og vask med vrangen ut. Tørketromles på lav varme med tennisballer, rist jakken underveis for å jevne ut dunet.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.