Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Levering på døren! Handle for over 600,- og få fri frakt.

Selina Jakke

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 049,- før 1 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Rutet jakke i behagelig ullblanding. Jakken har frontknepping med naturfargede knapper, brystlommer med klaff og knapp, bærestykke med fold bak og ermer med knappet mansjett. Jakken er lett oversized og har rundet avslutning nederst. Jakken er 88 cm lang i størrelse 38. Les mer

 • Mer info

  Rutet jakke i behagelig ullblanding. Jakken har frontknepping med naturfargede knapper, brystlommer med klaff og knapp, bærestykke med fold bak og ermer med knappet mansjett. Jakken er lett oversized og har rundet avslutning nederst. Jakken er 88 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 50% ull, 50% polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7248052

  Vask og vedlikehold

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.