Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Selina Jakke

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Rutet jakke i behagelig ullblanding. Jakken har frontknepping med naturfargede knapper, brystlommer med klaff og knapp, bærestykke med fold bak og ermer med knappet mansjett. Jakken er lett oversized og har rundet avslutning nederst. Jakken er 90 cm lang i str 38. Les mer

  • Ikke på lager i Matchbutikker
Mer info

Mer info

Rutet jakke i behagelig ullblanding. Jakken har frontknepping med naturfargede knapper, brystlommer med klaff og knapp, bærestykke med fold bak og ermer med knappet mansjett. Jakken er lett oversized og har rundet avslutning nederst. Jakken er 90 cm lang i str 38.

Materialer: 50% ull, 50% polyester
Fargekode: O79
Artikkelnummer: 7248052

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler