Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15.januar
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få julegavene levert på døren!
Fri frakt når du handler over 600,-

Sunniva Jakke

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Jakke i tidsriktig fleecekvalitet med bouclèstruktur. Pilejakken har krage, lommer i sidene, frontknepping med naturfargede knapper, og brystlommer med klaff og mansjett med knepping på ermet. Jakkens rygglengde er 92 cm i størrelse 38. Les mer

Mer info

Mer info

Jakke i tidsriktig fleecekvalitet med bouclèstruktur. Pilejakken har krage, lommer i sidene, frontknepping med naturfargede knapper, og brystlommer med klaff og mansjett med knepping på ermet. Jakkens rygglengde er 92 cm i størrelse 38.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: O79
Artikkelnummer: 7248124

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Maks 3% krymp

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler